Roemeni heeft 100 miljard euro nodig voor energie-investeringen

BOEKAREST, 5 december (Reuters) De energiesector in Roemeni heeft in 2035 voor 100 miljard euro ($ 123 miljard) aan investeringen nodig in de productie van energie, olie en gas, mijnbouw en aanverwante infrastructuur om meer zelfvoorzienend te zijn, zo liet een ontwerpdocument voor energiediensten moncler jas heren sale zien.

Roemeni is moncler jassen dames sale een van de meest energieonafhankelijke landen in moncler jassen heren sale moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl Europa als netto-exporteur van moncler sale energie, hoewel moncler jas outlet het olie en een deel van zijn gas moncler outlet sale moet invoeren.

De ontwerpstrategie 2015-2035, linked website die vrijdag door het ministerie van Energie werd besproken, vroeg om investeringen in gaspijpleidingen en elektriciteitsleidingen en interconnecties, evenals energieproductie.

Het overheidsbeleid tegenover moncler jassen outlet investeerders was moncler jassen dames echter onvoorspelbaar en onstabiel. Positief is dat Roemeni de elektriciteits- en gastarieven geleidelijk heeft moncler outlet dereguleren.

Het ontwerp noemde voorbeelden van instabiliteit, waaronder plotselinge verschuivingen moncler heren in 2018 moncler de steunregeling moncler jas sale voor projecten op het gebied van hernieuwbare energie en de introductie dit moncler jassen heren jaar van een onverwachte belasting op faciliteiten zoals oliebronnen, dammen en elektriciteitspalen, waarvan de regering vervolgens zei dat deze met een derde zou bezuinigen op 2015.

Een dergelijke instabiliteit moncler jas dames kan langdurige projecten bemoeilijken en particuliere moncler dames investeerders afschrikken, aldus het ministerie in het document.

Roemeni gebruikt een mix van gas, kolen, waterkracht, kernenergie en hernieuwbare energie om elektriciteit te produceren. moncler jas heren Maar moncler jassen ruwweg 55 procent van alle productie-installaties is 30 tot 40 jaar oud en moet geleidelijk worden vervangen, anders dreigt het land zijn energieonafhankelijkheid te verliezen, aldus het ontwerp.

Volgens de strategienota zou het toevoegen van twee eenheden aan de enige kerncentrale van Roemeni in Cernavoda aan de Donau, tegen een kostprijs van ongeveer 6,5 miljard euro, de beste manier zijn moncler nederland om verouderde moncler uitverkoop energiecentrales te vervangen.

Andere doelstellingen waren de bouw van een waterkrachtcentrale van 1 miljard euro, de ontwikkeling van slimme net- en meetinfrastructuur, uitbreiding van de onderlinge moncler jas dames sale verbindingen voor elektriciteit en gas, exploitatie van offshore gasvelden in de Zwarte Zee en herinstallatie van kolencentrales.

De strategie is een eerste ontwerp, met beleidsvoorstellen die volgend jaar worden verwacht. ($ 1 = 0.8127 euro) (Rapportering door Luiza Ilie; bewerking door Jane Baird).